Αρχείο για την κατηγορία

Το νέο έτος έφθασε κι ας χαροποιηθούμε
Τον Άγιο Βασίλη ήρθαμε να σας πούμε
Ιδού οι χρόνοι και οι καιροί μας έφεραν γαλήνη (more…)

ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ αναδείχτηκε ο νέος επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πόλης». Στην κόντρα με το Ντίνο Στούπο αναδείχτηκε νικητής ο Αντώνης Λυπαρής.
Έτσι εκτός από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πήρε και την αρχηγία από το Μάρκο Μεννή! (more…)

Μανταρίνι Χίου!
Και τί μανταρίνι! Όλοι παραδέχονται ότι είναι το καλύτερο της αγοράς. Πήγαινε στο Καπάνι, κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης να ακούσεις: εδώ  το καλό μανταρίνι! Εδώ το χιώτικο! (more…)

Με ανυπομονησία περιμένουμε να μάθουμε τι είδε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας στο Αιγαίο, έτσι που πέρασε σαν αστραπή για να μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα. (more…)

Τελικά ένας μάγος μας σώζει! Σαν και αυτόν του θεάτρου της Μόσχας που φιλοξενήθηκε στο ΟΜΗΡΕΙΟ.
Γέμιζαν- γέμιζαν νερό σε κουβάδες στο 2ο μέρος του προγράμματος οι Ρώσοι, λες και ήξεραν το πρόβλημά μας. (more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΙΟΥ

Ζούμε σε μία πόλη η οποία δε μπορεί να χαρακτηριστεί φιλική προς τους πεζούς. Η απουσία χώρων για ασφαλή μετακίνηση, των ατόμων που δεν κινούνται με μηχανοκίνητα τροχοφόρα, παραμένει τραγικά παρούσα. (more…)

Ημέρα εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη η σημερινή. Μέρα των εθελοντών που προσφέρουν πραγματικά στους συμπολίτες τους μην περιμένοντας κάποιο αντάλλαγμα.
Καμία σχέση δηλαδή με τους αιρετούς… (more…)

Με ένα δελτίο τύπου γύρω στις είκοσι Νοεμβρίου,  το Υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε πώς δεν αλλάζει τίποτα στον παραμεθόριο χαρακτήρα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, όσον αφορά το καθεστώς του στρατού. (more…)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ η πρώτη συνάντηση των συλλόγων ατόμων με αναπηρίες για τη δημιουργία συνδέσμου. (more…)

Η εικόνα που δίνουν οι συνεδριάσεις των συμβουλίων δεν είναι πάντα η καλύτερη. Δεν βοηθά γενικότερα το πολιτικό κλίμα, ούτε και η τηλεόραση η οποία από ότι φαίνεται είναι κακός σύμβουλος με τα τηλεπαράθυρα. (more…)

Στο παρά πέντε κόπηκε από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) το αίτημα της Hellenic Seaways να δρομολογήσει εκτάκτως ένα ταχύπλοο για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες στις Δυτικές Κυκλάδες που επικαλέστηκε «αυξημένες ανάγκες εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού». (more…)

Δεν το βάζουν κάτω στα Μαστιχοχώρια ζητώντας την απομάκρυνση του πεδίου βολής. Χθες είχαν και νέα κινητοποίηση,. Ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια όλων των μελλοντικών ασκήσεων του στρατού. (more…)

Καλώς να μας έρθει
Για τον 13ο σας λέω, ή επι το ακριβέστερον για τον 14ο, καθώς ο δέκατος τρίτος είναι αυτός που παίρνουμε σε δύο δόσεις, μία ως δώρο Πάσχα και μία ως επίδομα αδείας. (more…)

Ταξιδάκι…λόγω της αργίας

Αρκετοί συμπατριώτες μας εκμεταλλεύτηκαν την αργία της τοπικής μας γιορτής και «πετάχτηκαν» ως την Αθήνα, άλλοι για αναψυχή κι άλλοι για να συνδράμουν ποικιλοτρόπως τα παιδιά τους, που σπουδάζουν στην πρωτεύουσα. (more…)

«Μην μας βγάλετε φωτογραφία γιατί θα μας δουν οι μαμάδες και οι μπαμπάδες μας  και θα ‘χουμε ιστορίες…», είπαν κάποιοι μαθητές όταν πήγαμε να καλύψουμε την χτεσινή τους κινητοποίηση. (more…)