Αρχείο για

Πρόταση Π. Στεφάνου για ακτοπλοϊκό
      
   Την απάντηση της κοινοτικής επιτρόπου για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Danuta Hubner στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σταύρο Αρναουτάκη αναλύει ο νομαρχιακός σύμβουλος Παντελής Στεφάνου, (more…)

«Του Παντελή Στεφάνου
 Εδώ και μήνες παρακολουθούμε όλοι να διεξάγεται σε κομματικά και βουλευτικά γραφεία, σε υπουργεία και εφοπλιστικούς ομίλους η << Ναυμαχία της Χίου >>. (more…)

>>Κυρίαρχα θέματα: ακτοπλοϊκό- πρόσβαση σε κτήρια
>>Χιώτισσα Πρόεδρος

Ενωμένα τα σωματεία των Ατόμων με Αναπηρία  της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα πορεύονται από δω και στο εξής, για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα. (more…)

Κάτι κινείται για Δικαστικό Μέγαρο

Περισσότερους από τέσσερις μήνες χρειάζονται και με ευνοϊκές συνθήκες ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος του Δικαστικού Μεγάρου Χίου και να προχωρήσουμε στη διαδικασία της χρηματοδότησης. (more…)

Επιζητούμε την κρατική παρέμβαση αλλά προς όφελος των εργαζομένων, τονίζει σε σχετικό δελτίο τύπου το Εργατικό Κέντρο Χίου. (more…)

Παρουσίαση του βιβλίου του Αρ. Κελεπρτζή

«Μαθαίνω τον τόπο μου» είναι ο τίτλος του βιβλίου πατριδογνωσίας του δασκάλου Αριστείδη Κελεπερτζή. Μυτιληνιός ο ίδιος, τα τελευταία όμως 28 χρόνια υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση στη Χίο. (more…)

«17 φορές Γυναίκα»-ξανά στη σκηνή του Ομηρείου

Ευγενία Ασλανίδη

Υμνώντας τη Γυναίκα (more…)

Δρ. Ιωάννης Σ. Χριστοδούλου
Λέκτορας Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Κύπρου
Καθηγητής – σύμβουλος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (more…)

Ζητούν παρέμβαση Περιφερειάρχη στα ΚΔΑΠ    

Καταγγέλλουν Βρουλή για επιμονή σε μειωμένο ωράριο
     
  Την εργασία τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ με την παράλληλη συμμετοχή όλων των παιδιών των οικογενειών που έκαναν αιτήσεις στο Κέντρο. (more…)

Σάββατο βράδυ. Περπατά προς τ’ αμάξι. Διασχίζει ένα οικείο, κατηφορικό δρομάκι, εκεί που παρκάρει συνήθως. Στο τέλος του δρόμου φαίνεται η θάλασσα. (more…)

Την προβληματική έως και ανύπαρκτη εξυπηρέτηση της Χίου από Φ/Γ-Ο/Γ πλοία, αναδεικνύει με ερώτησή της στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η βουλευτής Ελπίδα Τσουρή. (more…)

του Στέλιου Τάτση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τούτη τη χρονιά γιορτάσθηκαν τα Ελευθέρια της Χίου από τους απανταχού Χίους. (more…)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ η πρώτη συνάντηση των συλλόγων ατόμων με αναπηρίες για τη δημιουργία συνδέσμου. (more…)

Μέσα στο 2009 η πρόταση των πανεπιστημιακών

 Με τη διοργάνωση της διημερίδας με τίτλο  «Ιατρικές Σπουδές στο Αιγαίο – ΙΙ. Συνέργειες μεταξύ πανεπιστημίων και φορέων του ΕΣΥ» (more…)

Διαπίστωσε η Άννα Φιλίνη

Τις φυλακές της Χίου, επισκέφτηκε η Άννα Φιλίνη χτες το πρωί, για να ενημερωθεί και από κοντά για τα προβλήματα των φυλακών. (more…)