Αρχείο για

« ποίηση από την Αργυρώ Βαρλά – Γαλάτουλα

Ελένη Τάτση
Τα χρώματα, που συμβολίζουν συναισθήματα, επέλεξε η φιλόλογος και πρώην δήμαρχος στο Δήμο Μαστιχοχωρίων, κ. Ρούλα Βαρλά - Γαλάτουλα, (more…)

Και Πρόεδρος στο ΣΥΔΗΝΟΧ!

ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΒΟΥΡΑ (more…)

Κοπή βασιλόπιτας
Κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χίου την Τρίτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του 1ου Γυμνασίου. (more…)

Απόγευμα –νύχτα με ένα όχημα το νοσοκομείο
 
     Θοδωρής Πυλιώτης (more…)

Απόγευμα –νύχτα με ένα όχημα το νοσοκομείο
   
      Όσο έβλεπαν ότι η ώρα περνούσε και ο τραυματίας από το τροχαίο περί τις 8.00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δεν μεταφερόταν στο νοσοκομείο, τόσο οι πολίτες εξοργίζονταν. (more…)

Το νέο έτος έφθασε κι ας χαροποιηθούμε
Τον Άγιο Βασίλη ήρθαμε να σας πούμε
Ιδού οι χρόνοι και οι καιροί μας έφεραν γαλήνη (more…)

Το τρελό βαποράκι
Του Στέργιου Φασουλάκη
Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών (more…)

Συμφώνησε η Blue Star Ferries
Η εταιρία Blue Star Ferries συμφώνησε προφορικά για την εκτέλεση του δρομολογίου δημόσιας υπηρεσίας από Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Ρόδο για την περίοδο από 01/05/09 έως και 30/10/09. (more…)

Κλαίρη Κάβουρα
Συνοδά έργα
Την έναρξη  δημοπράτησης των «συνοδών έργων» του Φραγματος Κόρης Γεφύρι,,  με τη διαδικασία του ανοικτού διαγωνισμού, όπως είχε ήδη αποφασιστεί, ενέκρινε χθες το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ. (more…)

 Ιακώβου Γ. Μπριλή
                     Μαθηματικού-Πρόέδρου της ΕΛΜΕ

   (more…)

Σήμερα στο σπίτι μου, αύριο στο δικό σου, γέμισαν οι σαλοτραπεζαρίες σε πολλά σπιτικά. Τώρα ποιοι ήταν όλοι εκείνοι που γέμισαν τις σάλες των κέντρων εστίασης, μέρα μεσημέρι τα Χριστούγεννα;… (more…)

Μήνυμα  Παρέδρων Τοπικών Συμβουλίων
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στην ανθρώπινη ψυχή τρέφεται σε πιο ισχυρές δόσεις η προσδοκία για ένα νέο ξεκίνημα, μια προσδοκία που ταυτίζεται με το ξεκίνημα του νέου έτους. (more…)

Ανοικτή Επιστολή – πρόσκληση σε εκπροσώπους φορέων, οργάνων, και επιχειρήσεων,  που αφορά στις επιπτώσεις  που θα έχει η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση, στο Νομό Χίου, απευθύνει η Βουλευτής Χίου, Ελπίδα  Τσουρή, (more…)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου για τον Ανάβατο και την οχυρωματική αρχιτεκτονική στο Αιγαίο. (more…)

Από το Σάββατο 1η του Νοέμβρη είναι γεγονός η δρομολόγηση του «Νήσος Χίος» στη νέα γραμμή (Πειραιάς μέσω Μυκόνου και Σύρου) (more…)