Αρχείο για

Τμήμα τουρισμού στο πανεπιστήμιο Αιγαίου

Θα προλάβουμε τα μηχανογραφική του 2009;
Τα θέματα της επικαιρότητας όπως αυτά της ακτοπλοΐας αλλά και της περιουσίας του νοσοκομείου σε τοπικό επίπεδο, αλλά και τα μέτρα στήριξης των νησιών

(more…)

Της Ελπίδας Τσουρή, βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ

(Χρήσιμα -για τα καθ’ ημάς- συμπεράσματα από τη συμμετοχή μου στο Διεθνές Κοινοβουλευτικό Συνέδριο, με θέμα : «Διεθνής Ανάπτυξη: αξιολογώντας την αποτελεσματικότητα της βοήθειας», 16 – 22 Νοεμβρίου 2008,  Λονδίνο). (more…)

«Εν αναμονή θετικών εξελίξεων

«Ο Όμιλος Νηρέας η πρώτη εξαγωγική εταιρία

Ο ΝΗΡΕΑΣ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο της μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας και κατέχει ηγετικές θέσεις σε όλα τα προϊόντα του:  ψάρια, γόνο, ιχθυοτροφές. (more…)

Ανακήρυξη Επίτιμων Μελών
Μετά από την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαρών «Ο Κωνσταντίνος Κανάρης» (more…)

Του Στεργ. Φασουλάκη

Τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών είναι πια τετελεσμένα και δεν υπάρχει λόγος επαναλήψεως γνωστών πραγμάτων. (more…)

>> Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Πολύκεντρου

Σεμινάρια βασικών δεξιοτήτων υλοποιήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε για 15 συνδικαλιστές του δημοσιοϋπαλληλικού χώρου, στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ. (more…)

Με την πρόταση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για αναστολή των ατομικών συμβάσεων όλων των συμβεβλημένων γιατρών με το δημόσιο από την 1η του νέου έτους και προειδοποιητική πανελλαδική απεργία στις 15 Δεκέμβρη, (more…)

Τήρηση κανόνων για έξοδο από την κρίση

Η τήρηση των κανόνων και η διαφύλαξη των θεσμών, ιδίως σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, αποτελούν προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος (more…)

>> Εγκαίνια Προσομοιωτή Μηχανοστασίου Πλοίου

Τελετή υποδοχής των σπουδαστών του Α’ εξαμήνου, Εκπ. Έτους 2008-09, πραγματοποιήθηκε στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου. (more…)

 Ο θίασος Αθανασίου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του θα παρουσιάσει μια παράσταση με το έργο «Ο Καραγκιόζης στο Φεγγάρι» την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ., στην Αίθουσα του «ΟΜΗΡΕΙΟΥ» Πνευματικού Κέντρου. (more…)