Αρχείο για

 Ισότιμη θέση ΑΜΕΑ στην Κοινωνία

Κλαίρη Κάβουρα
     «Γιατί φύγατε χωρίς να μας ακούσατε κύριε Υπουργέ;», ήταν το εύλογο ερώτημα του 16χρονου μαθητή με αναπηρίες, Γιάννη Μορφούλη, του 2ου Εσπερινού Σχολείου Θεσσαλονίκης (more…)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία θα συμμετάσχει σήμερα που είναι η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (more…)

Ενεργοποίησαν  και  τον  ΄΄ανενεργό΄΄  Δ.Ο.Π. … για  τα  σχέδιά  τους (!)
Του  Γιώργου  Φ.  Παπαδόπουλου – Δημοτικού  Συμβούλου  Χίου,  Μέλους  Δ.Σ.  Δ.Ο.Π. (more…)

Ελάχιστο όριο 37 στρέμματα με σκίνους!

Θοδωρής Πυλιώτης
Μακριά από την πραγματικότητα απέχει ο σχεδιασμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σχετικά με τα προγράμματα νέων γεωργών που θελήσουν να στραφούν στο μαστίχι. (more…)

Με ένα δελτίο τύπου γύρω στις είκοσι Νοεμβρίου,  το Υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε πώς δεν αλλάζει τίποτα στον παραμεθόριο χαρακτήρα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, όσον αφορά το καθεστώς του στρατού. (more…)

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας έξω από τη Νομαρχία πραγματοποιείται  σήμερα στις 11.00 το πρωί, στα πλαίσια της κόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. (more…)

Διαμαρτυρία Περφ. Επιτροπής ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζει να απασχολεί τους νομούς του Βορείου Αιγαίου το ζήτημα του παραμεθόριου χαρακτήρα τους  που απειλείται με κατάργηση, παρά τους ισχυρισμούς του Υπουργού Άμυνας, ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. (more…)

Προχθές έλαβα το μπουγιουρντί της εφορίας. Ένα Δεκέμβρη μήνα, (δύο μισθούς) θα μου κοστίσει, και δεν το είχα και στην άκρη… (more…)

Έκθεση λαϊκής τέχνης στο Πανεπιστήμιο
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών διοργανώνει στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου Αιγαίου (more…)

Νέος τόμος με Χωρατά του Κυριακού Πρωάκη
Ευγενία Ασλανίδη (more…)