Αρχείο για

Ανησυχεί και προβληματίζει η αγοραπωλησία στο αεροδρόμιο
Τσουρή – Λαμπρινούδης ζητούν κυβερνητική παρέμβαση (more…)

 Ένσταση κατά της απόφασης επιλογής ιατρού Παθολόγου στον  ΟΑΕΕ για τη Χίο του έτους 2009, κατέθεσε η Ιατρός Παθολόγος συμβεβλημένη με τον ΟΑΕΕ   ΞΕΝΙΑΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, (more…)

Στους υπουργούς  Οικονομίας και Υγείας , απευθύνεται ο ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης,  σχετικά με τα   προβλήματα του  Ο.Π.Α.Δ. (ταμείο δημοσίων υπαλλήλων) που έχουν σαν συνέπεια τη διακοπή χορήγησης φαρμάκων σε ασφαλισμένους. (more…)

Σύνταξη ΝΑΤ
Οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ θα λάβουν το δώρο Χριστουγέννων μαζί με τη σύνταξη του Ιανουαρίου από το Κατάστημα (703) της Εμπορικής Τράπεζας Χίου, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου. (more…)

Ε.Τσουρη: Εγείρει ζήτημα νομιμότητας και ανικανότητας αρμοδίων
 «Ως επιεικώς απαράδεκτη, έως και ύποπτη, κρίνεται τελεσίδικη δικαστική απόφαση, με την οποία ορίζεται ως τιμή πώλησης οικοπέδου ιδιώτη προς την Πολεμική Αεροπορία, στην περιοχή του Αεροδρομίου Χίου, (more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΙΟΥ

Ζούμε σε μία πόλη η οποία δε μπορεί να χαρακτηριστεί φιλική προς τους πεζούς. Η απουσία χώρων για ασφαλή μετακίνηση, των ατόμων που δεν κινούνται με μηχανοκίνητα τροχοφόρα, παραμένει τραγικά παρούσα. (more…)

Στέφανος Φαρατζής 

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας       
Για τη συμβολή των Ανανεώσιμων Πηγών ενέργειας στο ενεργειακό ισοζύγιο των νησιών αναφέρθηκε ο αντινομάρχης Στέφανος Φαρατζής στην πρόσφατη διημερίδα για τη Γεωθερμία. (more…)

 Βασίλης  Μυριαγκός

Το  προγραμματισμένο  ετήσιο  συνέδριο  της  ΚΕΔΚΕ  που  έγινε  στη  Θεσσαλονίκη  26 – 29  Νοεμβρίου  2008  είχε  ένα  και  μοναδικό  σκοπό. (more…)

Με την οικογένεια των ΑΜΕΑ, τίμησε την 3η του Δεκέμβρη ο Θοδωρής Πυλιώτης.
Από την αποφράδα ημέρα του τραυματισμού της Αγγελικής Χατζηδημητρίου, της γυναίκας του, κοντά τρία χρόνια τώρα, σε αυτή την οικογένεια ανήκει. (more…)

>> Καθομολόγηση αποφοίτων – Απονομή Πτυχίων

Κλαίρη Κάβουρα
Γέμισε την Παρασκευή το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων. (more…)