Αρχείο για

>> Όμηρος – Αήττητος 0-5
>> Ολυμπιακός Λ-Α.Ε.Χ-Β 2-0 (more…)

>> Καταστροφικό το 3ο 10λεπτο για τον ΠΓΣ 

Αν και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 11 πόντους, από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά ο Παγχιακός έδωσε το περιθώριο στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου να επανέλθει στον αγώνα και να φύγει με το ροζ χαρτάκι από το γήπεδο Μίκρα -2 στη Θεσσαλονίκη, με τελικό σκορ 75-71. (more…)

Επεισόδια σημειώθηκαν στον αγώνα πόλο Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου από τους οπαδούς των πρασίνων, λίγα λεπτά μετά τον αγώνα. (more…)

Σε κίνημα μετατράπηκε η οδύνη για τον αδικοχαμένο 15χρονο  μαθητή που δολοφονήθηκε  εν ψυχρώ από το οπλισμένο χέρι του ειδικού φρουρού της Ελληνικής Αστυνομίας τη νύχτα του Σαββάτου στα Εξάρχεια. (more…)

Αν δεν είχε όπλο επάνω του ο αστυνομικός, εκείνη την μοιραία ώρα…
Από εκεί ξεκινάνε όλα, κατά τη γνώμη μου. Από το πόσο είναι σε θέση κάποιος να οπλοφορεί. (more…)

Συνεδρίαση ΔΣ Δ. Χίου
Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Χίου την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00, με 35 θέματα στην ημερήσια διάταξη, (more…)

Κλαίρη Κάβουρα
Η εν ψυχρό δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου-Ανδρέα Γρηγορόπουλου,  όπως κατήγγειλαν οι αυτόπτες μάρτυρες, από πυρά ειδικού φρουρού το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια, (more…)

Την κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αντικατοπτρίστηκε προ ημερών στα Εξάρχεια, με τον χωρίς λόγο φόνο του 15χρονου μαθητή. (more…)

Όταν το 2004 στην εξουσία ήρθε η δεξιά, είμαστε πολλοί εκείνοι που ανακουφισθήκαμε με την έννοια ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. (more…)

«Είναι απλή λογική» που κατεβήκαμε στο δρόμο.
Τα λόγια μιας μαθήτριας συνομήλικης του αδικοχαμένου Αλέξη δείχνουν το λόγο που οι συμμαθητές τους σε όλη την Ελλάδα έκαναν το αυτονόητο. (more…)

Λένε πως η ψυχή του ανθρώπου καθρεφτίζεται στη ματιά του. Η επιβεβαίωση είναι τα μάτια της Καλλιόπης. (more…)