Αρχείο για

Υπό το κράτος της οργής  και της ακυβερνησίας
Με αιχμή των διεκδικήσεων την ενίσχυση των εισοδημάτων, την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και τη στήριξη της απασχόλησης, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οργανώνουν γενική απεργία  σήμερα  σε ολόκληρη τη χώρα. (more…)

Από τη ΔΕΥΑΧ με τις «ευλογίες» της Περιφέρειας
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την παράνομη λειτουργία γεωτρύπανου στην περιοχή Δήμου Καμποχώρων, ο συνδυασμός  «Ανθρώπινη Πόλη» έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη απάντηση της Περιφέρειας προς τη ΝΑΧ,  (more…)

Πρώτο βραβείο
Η κινηματογραφική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Χίου, απέσπασε το πρώτο βραβείο (εξ ημισείας) του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος στην κατηγορία ταινιών από παιδιά 13 έως 16 ετών,  (more…)

Μηδενικές αυξήσεις στην Ομηρούπολη

«Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής μετά από εντονότατη σκέψη και υπολογίζοντας τις παγκόσμιες και εγχώριες οικονομικές συγκυρίες, είναι να παραμείνουν ως έχουν τα ανταποδοτικά (more…)

Στη Χίο χτύπησαν μόνο τράπεζες

Κλαίρη Κάβουρα
Με επίκεντρο την Αθήνα, σε αναβρασμό βρίσκεται όλη η χώρα. Για το σεντόνι της οργής που έχει τυλίξει την Ελλάδα από το πρωί της Κυριακής, ο φόνος του μαθητή ήταν μόνο  αφορμή. (more…)

Μαριάννα Τάσση
Παιδοψυχίατρος
Συνεργάτης Κέντρου Παιδιού και Εφήβου (more…)

Ομήρειο 14 Δεκεμβρίου
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου θα δοθούν δύο μοναδικές παραστάσεις του φημισμένου Κρατικού Θεάτρου Μάγων της Μόσχας. (more…)

Του Αργύρη  Κοκκινάκη , Προέδρου ΟΧΣΑ
Ένας «σύγχρονος» ιεραπόστολος, ο π. Δημήτρης Τζούμας «έφυγε» από τη ζωή
Πρωτοπρσβύτερος και Αρεοπαγίτης επί τιμή (more…)