Αρχείο για

Σπίθα από τους μαθητές
   Θοδωρής Πυλιώτης
   Η σπασμένη τζαμαρία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Χίο είναι προφανώς το δέντρο. (more…)

Αναβάλλεται
Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Βορείου Αιγαίου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χίου , επιθυμούν να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του κινήματος (more…)

του Δρ. Ιωάννη Χριστοδούλου 

Με τα χρήματα, πάλι, θα κλείσουν τα στόματα. Τα χρήματα που θα δοθούν ως κρατική ενίσχυση, και με μορφή προνομιακών δανείων από τις «φιλάνθρωπες» τράπεζες, (more…)

Αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακα

Την άμεση καταβολή των χρεών στους συμβεβλημένους φαρμακοποιούς από το Ταμείο του Δημοσίου, ζητά με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Β. Αιγαίου. (more…)

Λάθος η επιλογή του χώρου
Αποφασισμένος να αντιδράσει ο Κοφινάς
Ευγενία Ασλανίδη (more…)

Κύριος της περιουσίας του το Σκυλίτσειο

Στην πλήρη κυριότητα του Νοσοκομείου Χίου επιστρέφει η περιουσία του Σκυλίτσειου, κατόπιν της απόφασης του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, (more…)

Η απονομή  βραβείων και επαίνων του 17ου Μαθητικού Λογοτεχνικού στη μνήμη ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΤΑΦΗ, θα πραγματοποιηθεί αυριο Σαββατος στις 6 μ.μ. στο Κινηματοθεατρο της ΠΕΚΕΒ (more…)

Ο 7ος Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός
Στη μνήμη Μικρασίας, πραγματοποιείται  από το « ΦΑΡΟ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ» σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο Καλαμωτής θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Λογοτεχνικός Μαθητικός Διαγωνισμός στη μνήμη Μικρασίας (more…)

>> Την Τετάρτη στις 8.30 η πρεμιέρα

Κλαίρη Κάβουρα
Το έργο «Η Βέρα» του Δημήτρη Κεχαϊδη, ο οποίος ανέδειξε τον τύπο του μικροαστού στο ελληνικό θέατρο, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 στο θέατρο του ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου στη Βερίτη. (more…)