Αρχείο για

Εργασία στο νησί
   Θολό το μέλλον   
   
   Θοδωρής Πυλιώτης
  
   Η απεργία της περασμένη Τετάρτης έθεσε πιο έντονα τα προβλήματα της νέας γενιάς, εξαιτίας της δραματικής υπόθεσης δολοφονίας του 15χρονου μαθητή από σφαίρα αστυνομικού. (more…)

Παρουσίαση μελέτης
Στην παρουσίαση της μελέτης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δρόμου Νεοχωρίου –Καλλιμασιάς – παράκαμψη Καλλιμασιάς», προσκαλεί ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης και ο Δήμαρχος Ιωνίας, Παναγιώτης Καμίτσης, (more…)

του Στέλιου Μακριά

      Επί τέλους το χρυσόψαρο βγήκε από τη γυάλα. Ο λόγος βέβαια για τον κ. Πρωθυπουργό που ενώ ο κόσμος καιγότανε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, εκείνος έκανε πως δεν καταλάβαινε και καθότανε στη γυάλα του Μαξίμου, (more…)

Με παρεμβαση Γ. Κοσμίδη
Για τη μεταφορά των Δικαστικών Φυλακών Χίου σε νέο κτίριο συμφώνησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης κατόπιν επιστολής του Βουλευτή Χίου Ιωάννη Κοσμίδη, (more…)

Πολίτες Ομηρούπολης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τέταρτης η συνάντηση των «Πολιτών Ομηρούπολης» με τους κατοίκους του Βροντάδου στην Ηω (more…)

 Θοδωρής Πυλιώτης
      Ανεργία:
   Υπολογίζεται ότι στις ηλικίες έως των 26 ετών η ανεργία αγγίζει το 20%. (more…)

Αγαπητή Ευγενία.
Μένουμε απέναντι σε νεκροταφείο. Έχουμε μια υπέροχη βεράντα, από όπου απολαμβάνουμε τον τόπο χλοερό, όνομα και πράγμα. (more…)

 Θοδωρής Πυλιώτης
   Ως σκανδαλώδη απόφαση που πρέπει να αντιμετωπιστεί χαρακτήρισε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου το θέμα της αγοράς έκτασης στην περιοχή του αεροδρόμιου σε υψηλότατη τιμή, από πλευράς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. (more…)

Την Κυριακή το μεσημεράκι  πήρα είδηση τα γεγονότα του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στην Αθήνα. Κάτι που δεν ανοίξαμε καθόλου την τηλεόραση, κάτι που κινηθήκαμε μονάχα σε περιοχές εκτός κέντρου, μείναμε «κλεισμένοι» στο δικό μας κόσμο, (more…)

Βραβείο σε Πανελλήνιο  Διαγωνισμό
                
        Μια ιστορία που μυρίζει Χίο πήρε το Β’ βραβείο παραμυθιού σε πανελλήνιο διαγωνισμό! (more…)