Αρχείο για

Κρυφτό μας έπαιξε ο κ. υπουργός
Στις 10 το πρωί χθες, ώρα που  όπως ανεπισήμως είχε ανακοινωθεί, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, (more…)

Συνεδρίαση Νομ. Επιτροπής Β’
Σήμερα Τετάρτη και ώρα 12.00 συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Β’, με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη, (more…)

Ήταν μια όμορφη ημέρα του Σεπτέμβρη που πρωτοήρθε να διδάξει σε σχολείο. Είχε ξαναρθεί ένα καλοκαίρι στο νησί,  και είχε όμορφες αναμνήσεις, γι’ αυτό άλλωστε και το επέλεξε ως ένα  από τα μέρη που θα ‘θελε να υπηρετήσει, κατ’  αρχή ως αναπληρωματική. (more…)

Κλαίρη κάβουρα
Ενημέρωση  της πορείας του σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών του Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι από τους φορείς υλοποίησής του, (more…)

Ο Ειδικός Λογαριασμός Ερευνών (Ε.Λ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου  συμμετείχε στο “Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας 2008”, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο Ζάππειο Μέγαρο (Αθήνα) από 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου. (more…)

Με ανυπομονησία περιμένουμε να μάθουμε τι είδε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας στο Αιγαίο, έτσι που πέρασε σαν αστραπή για να μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα. (more…)

Του  Γιώργου  Φ.  Παπαδόπουλου – Δημοτικού  Συμβούλου  Χίου

 Το  ζήτημα  της  χωροθέτησης  και  κατασκευής  νέου,  ενιαίου,  δημοτικού  νεκροταφείου  στην  πόλη  της  Χίου  απασχολεί  σε  εντατικό  βαθμό  το  Δήμο  της  Χίου  και  την  ευρύτερη  τοπική  κοινωνία  τα  τελευταία  5  χρόνια. (more…)

Την Παρασκευή στο Ομήρειο
Η Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής έρχεται στη Χίο για να πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του νέου της εκπαιδευτικού της προγράμματος (more…)