Αρχείο για

Τ’ άκουσε «χύμα» από τις Ψαριανές
«Θερμή» υποδοχή, αυτή που κατάφερε να αποφύγει στην πόλη της Χίου ο Υπουργός Ναυτιλίας, του επεφύλαξαν οι Ψαριανοί, κατά την βιαστική και σύντομη  επίσκεψή  του στο ηρωικό νησί, (more…)

Καταγγέλλουν τον υπουργό για εμπαιγμό

«Οργή, αγανάκτηση και πικρία είναι τα κύρια συναισθήματα που διακατέχουν όλους όσους προσπάθησαν να συναντήσουν τον Υπουργό Ε.Ν. και όχι μόνο, (more…)

Τα ερτζιανά και πάλι στη Βουλή
«Θα ληφθεί υπόψη η γεωγραφική ιδιαιτερότητα της Χίου, η οποία δικαιολογεί την εκπομπή από περισσότερες από μια συχνότητες», ρωτά η βουλευτής Ελπίδα Τσουρή (more…)

Ξέσπασμα πυρκαγιάς
Την Τρίτη 16/12 και ώρα 15.47 ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή της Σπαρτούντας του Δήμου  Αμανής. (more…)

Ε.Τσουρη για επίσκεψη Παπαληγούρα
Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ελπίδα Τσουρή,  με αφορμή την περιοδεία του ΥΕΝΑΝΠ σε νησιά του Αιγαίου, (more…)

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ

Μόνο προνομιούχοι δεν αισθάνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους. (more…)

Ζητά μαχητικότητα και για νέο οργανισμό & Πτέρυγα

Την ικανοποίηση του για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης με την περιουσία του Νοσοκομείου, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιατρών του Σκυλίτσειου. (more…)

Υπόμνημα προς Μητρόπολη Σύνδεσμου Κληρικών Χίου
  Τα αιτήματα του επαναφέρει στη δημοσιότητα ο  Σύνδεσμος Κληρικών Χίου, έχοντας καταθέσει προηγουμένως σχετικό υπόμνημα στην Ιερά Μητρόπολη Χίου. (more…)

Στη χώρα όπου ευδοκιμεί η γενιά των 700 ευρώ, ευδοκιμεί και η γενιά αλλοδαπών των 2000 ευρώ.
Αυτό το φαινόμενο οφείλουμε να το εξηγήσουμε, αν θέλουμε να πάμε παραπέρα. Επιτέλους, καιρός  να πάψουμε να τα  παίρνουμε όλα αψήφιστα. (more…)

«Νύχτα μαγικιά: 
«μουσικοθεατρική σύνθεση από το 4ο Γυμνάσιο Χίου και το Μουσικό Γυμνάσιο

Ελένη Τάτση (more…)