Αρχείο για

Α.Ε.λπίδα  για τους καλλιεργητές του Κάμπου
Πωλείται το εργοστάσιο χυμοποίησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εσπεριδοκαλλιέργητων Κάμπου. (more…)

                             
Νομαρχιακές εκδηλώσεις

20 Δεκεμβρίου,  Ώρα 12μ.
Πλατεία Ξυλά (στο περίπτερο της Νομαρχίας)
Αστροκατασκευές και αστροζωγραφίσματα (more…)

Μανταρίνι Χίου!
Και τί μανταρίνι! Όλοι παραδέχονται ότι είναι το καλύτερο της αγοράς. Πήγαινε στο Καπάνι, κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης να ακούσεις: εδώ  το καλό μανταρίνι! Εδώ το χιώτικο! (more…)

Όρθιοι χειροκροτούσαν τον Πρωθυπουργό οι Βουλευτές της Ν.Δ. όταν άκουγαν να τους λέει με καμάρι ότι δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση, δεν είχε καλά αντανακλαστικά, υποτίμησε το θέμα και ότι δεν ενήργησε στον κατάλληλο χρόνο. (more…)

Αναθεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες η πρόθεση του Διοικητή του Νοσοκομείου Χίου να απομακρύνει την αγροτική γιατρό από τις Δικαστικές Φυλακές Χιου. (more…)

Ζητά το ΤΕΕ- Τμήμα ΒΑ Αιγαίου
 Υποβαθμίζει τα νησιά μας το Ειδικό Χωροταξικό του Τουρισμού (more…)

του Δρ. Ιωάννη Χριστοδούλου 

Όφειλα να αντισταθώ στον πειρασμό, να γράψω και σήμερα για τα ελλαδικά ευτράπελα. Ο ελληνισμός, ευτυχώς, εκπροσωπείται και αλλιώς. (more…)

Δημοτικά Συμβούλια
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαστιχοχωρίων συνεδριάζει την Κυριακή 21 του μήνα με  9 θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων το πρώτο αφορά την έγκριση  Τεχνικού προγράμματος έτους 2009. (more…)

 Οι φωνές έφεραν αποτελέσματα
Οι διαμαρτυρίες σε Ψαρά, Χίο αλλά και Αϊ Στράτη για την προβληματική μέχρι ανύπαρκτη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών φαίνεται ότι ταρακούνησε τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής. (more…)

Με το ποσό των χιλίων δολαρίων ενισχύει ο Παγχιακός   Κοραής της Νέας Υόρκης, την  προσπάθεια τοποθέτησης ανδριάντα του Ομήρου στο ομόνυμο αεροδρόμιο της Χίου. (more…)

18 Δεκεμβρίου 2008 - 7 Ιανουαρίου 2009

Η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη και ο πολυχώρος Citrus άρωμα μνήμης (Αργέντη 9 - 11 Κάμπος – Χίος) έχουν οργανώσει μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στον εκθεσιακό χώρο και το καφέ του Citrus (more…)