Αρχείο για

Χωρίς πίστωση σε γιατρούς- φάρμακα το δημόσιο
     
      Η υπέρμετρη καθυστέρηση εξόφλησης των δεδουλευμένων οδηγεί γιατρούς και φαρμακοποιούς να κόβουν πανελλαδικά την πίστωση στους ασφαλισμένους του δημοσίου. (more…)

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ
  Ευχές σε όλες τις Χιώτισσες και τους Χιώτες μια καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη και πρόοδο. (more…)

Την ζημιά από την κατακόρυφη πτώση του τζίρου στα μαγαζιά τους,  λόγω  της οικονομικής κρίσης, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν ούτε κατά τη διάρκεια των γιορτών οι καταστηματάρχες. (more…)

Ιανουαρίου 2009  οι ιατροί  μέλη μας  προχωρούν σε αναστολή της σύμβασής τους με τον Ο.Π.Α.Δ ( Δημόσιο),  υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χίου αλλά και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου . (more…)

Ένα βιβλίο με λευκές σελίδες ο νέος χρόνος.
Άραγε πώς θα γεμίσουν; (more…)

Ένα βιβλίο με λευκές σελίδες ο νέος χρόνος.
Άραγε πώς θα γεμίσουν; (more…)

Τις ευχές του για καλή χρονιά εξέφρασε ο Μητροπολίτης Χίου κατά την ευλόγηση της βασιλόπιττας. Κρατώντας το έθιμο, ο κ. Διονύσιος προχώρησε στην τελετή της κοπής της βασιλόπιττας σε φορείς που έχουν άμεση σχέση με την Εκκλησία. (more…)

Πρωτιά του «Αβέρωφ»

Για 33η χρονιά έριξαν άγκυρα τα Αγιοβασιλιάτικα βαποράκια στο Ομήρειο , την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,  όπου και αναβίωσε από ομάδες παιδιών  ένα από τα παλαιότερα έθιμα της Χίου, χάρη στην πρωτοβουλία της Περιηγητικής Λέσχης. (more…)