Αρχείο για

Χορηγείται στη ΔΟΥ μέχρι τέλος του μήνα.

Συνεχίζεται μέχρι τέλος του Γενάρη η καταβολή βοηθήματος σε πολίτες που δηλώνουν ετήσιο εισόδημα κάτω των 4 χιλιάδων ευρώ.  (more…)

Με πρωτοβουλία της Νομαρχίας
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου μετά από επικοινωνία με την Παλαιστινιακή Διπλωματική Αντιπροσωπεία στην Αθήνα, ενημερώθηκε για τις ανάγκες που υπάρχουν σε φάρμακα στην Λωρίδα της Γάζας, (more…)

Που φτάσαμε!
Αν η Εφορία δίνει επιδόματα για όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, καταλαβαίνετε τι γίνεται. (more…)

Στο Νομαρχιακό Συμβούλιο

Τη σύγκλιση έκτακτου Νομαρχιακού συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες» ζητά η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα για την ακτοπλοΐα, από τον νέο Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου. (more…)

            ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ έναν εξωραϊσμό, χωρίς σοβαρές επεμβάσεις και ανατροπές,
            με τον χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησής του ο πρωθυπουργός κ.
            Κώστας Καραμανλής. (more…)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον εορτάζοντα Γιάννη Φουντούλη, ο ΝΟΧ πήρε άνετη νίκη (16-9) κόντρα στον Ηρακλή στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών. (more…)

του Ιωάννη Χριστοδούλου 

Κι άλλες παράπλευρες απώλειες: οι έφηβοι αστυνομικοί στην Ελλάδα, τα παιδιά και τα βρέφη στη Γάζα. Καινούργιο αίμα, φρέσκο, νέων ανθρώπων. (more…)

Ημέρα Παιδείας και Αγώνα
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΧΙΟΥ  καλεί τους εκπαιδευτικούς μέλη της ΕΛΜΕ  να συμμετέχουν στην τρίωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ στις 9 Γενάρη  , (more…)

Πειραματική Σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου.

Ειρήνη Κώτη
Όνειρα πίσω από το όνειρο, αφορμή και άξονας για την πλοκή του έργου του Δημήτρη Κεχαΐδη, η Βέρα, που παρουσιάζεται  και πάλι από την η πειραματική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου. (more…)

Του  Κ. Α. Ναυπλιώτη

Είναι φανερό πως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες -και όχι μόνο- απ’ τα χείλη όλων των ανθρώπων ακούγονται ευχές, για καλές γιορτές, καλή χρονιά, αλλά και ευχές για ειρήνη, αγάπη, υγεία… (more…)