Αρχείο για

Ζητείται σχεδιασμός από την Κυβέρνηση
     Τσουρή προς Υπουργείο
    
     Την ανάγκη να υπάρξει σχεδιασμός και λύση του πολυσύνθετου ακτοπλοϊκού προβλήματος που έχει οδηγήσει νησιά σε αποκλεισμό, (more…)

Συνέντευξη Κληρικών
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών Χίου προσκαλεί τους εκπροσώπους όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Χίου σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009 στις 11 π.μ. στην έδρα του Συνδέσμου, (more…)

Ο Δήμος Αβδελιώδης και τα Mastihashop παρουσιάζουν τη νέα τους συνεργασία στον πολυχώρο ΙΑΝΟΣ  Σταδίου 24, την Τρίτη Ιανουαρίου από τις 6 ως τις 8 το βράδυ. (more…)

Ζητείται μελέτη σύνδεση με Γ. Βερίτη

Σε συγκέντρωση υπογραφών προχωρούν πολίτες της πόλης με σκοπό να προσφύγουν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και να ακυρώσουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου (more…)

Κατά το φετινό Μαθηματικό Διαγωνισμό της  Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας οι μαθητές της Χίου πέτυχαν τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση Πανελλαδικά. Σ (more…)

Η Πρεσβεία του Ισραήλ έστειλε στον Θεόδωρο Πάγκαλο τρία μπουκάλια κρασί ως δώρο εορτών με τις ευχές του Πρέσβη κυρίου Αλί Γιάχια. (more…)

Οι κάτοικοι του Γρου για τις κεραίες του ΟΤΕ
«Όπου αργεί ο πραγματευτής» λέει η παροιμία και αυτό φαίνεται να φοβούνται οι κάτοικοι της περιοχής Προφήτη Ηλία στο Γρου. (more…)

«Πίτα μπρος και πίτα πίσω, να πάω  να πω της γειτόνισσα το ίσο!»
Άσχετο, μα το θυμήθηκα τούτες τις μέρες που κόβουμε πάλι πίτες. (more…)

Αντώνης Κώνστας

Είναι χρέος όλων μας να γνωρίζουμε ό,τι αφορά τον τόπο που ζούμε για να δημιουργήσουμε έτσι δεσμούς άρρηκτα δεμένους με αυτόν. (more…)

Πιο δυνατός από κάθε προηγούμενη υποδέχεται τη νέα χρονιά ο Χιώτικος Όμιλος Μπριτζ (ΧΟΜ). Με περισσότεροι αθλητές στοχεύει σε μεγαλύτερες επιτυχίες ενώ ήδη ετοιμάζει τα αγωνιστικά του πλάνα. (more…)