Αρχείο για

Παρά τις παρεμβάσεις –εμπόδια Ξενάκη

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ολοκλήρωση του έργου της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου. (more…)

Μια ιδέα χρόνου τσίμπησε η μέρα από τη νύχτα, οδεύομεν ολοταχώς για μεγαλύτερες μέρες, για καλύτερες αφήστε το καλύτερα… (more…)

Παραβάσεις οδηγών
Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων την εβδομάδα που πέρασε, η Αστυνομική Διεύθυνση βεβαίωσε 11 παραβάσεις για ζώνη ασφαλείας, (more…)

Ανιστόρητοι υπάλληλοι σε θέσεις κλειδιά
Υπερήφανος και όχι απολογούμενος θα πρέπει  να είναι ο Έλληνας που, αψηφώντας τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε κάθε του βήμα στη χώρα μας, (more…)

Υπουργική απάντηση για νέα πτέρυγα νοσοκομείου
Το Νοέμβριο του 2008, με μια ξαφνική και για αρκετές μέρες, παρέμβασή του, στα τοπικά ΜΜΕ, (more…)

Την αναγκαιότητα ίδρυσής της προβάλλει ο Νομάρχης
Την ίδρυση Ζώνης Ελευθέρου Εμπορίου εντός των διοικητικών ορίων της Χίου, ζητά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και για το λόγο αυτό, ζητά τη συνεργασία του υπουργείου Οικονομικών. (more…)

Αλλαγές στην κυβέρνηση, αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, πρόσωπα πάνε πρόσωπα έρχονται, πρόσωπα μένουν. Τώρα μεταξύ «κατεργαραίων» ειλικρίνεια. (more…)

Κινητοποιήσεις συζητά η ΑΔΕΔΥ
Με αφορμή τα προβλήματα  που έχουν προκύψει  με την καθυστέρηση (8μηνών) αποπληρωμής των οφειλομένων από τον Ο.Π.Α.Δ. (more…)

>> Το Σάββατο στο Ομήρειο

«Βία στην παιδική ηλικία: Πρόληψη – Αντιμετώπιση (ACT / MMME – Βίας)», είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 09.00 το πρωί στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου. (more…)

Άνοιγμα στην πρόοδο, που στην προκειμένη περίπτωση  σημαίνει άνοιγμα σε όποιον επιθυμεί να ενταχθεί δημιουργικά στη μικρή κοινωνία του χωριού, ήταν η συμβολική κίνηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουρουνίων, (more…)

>> Στη Νέα Σμύρνη
Την τέταρτη θέση στα 6 χιλιόμετρα στην κατηγορία Ανδρών, με χρόνο 17.02  κατέκτησε ο αθλητής του Πανελληνίου, Χριστόφορος Μερούσης, στον τρίτο αγώνα της σειράς «Γύροι των Πόλεων», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη. (more…)