Αρχείο για

Με το βλέμμα στο Θόλος η Συκιάδα
Επτά στρέμματα  δημοτικής έκτασης να δοθούν σε  ιδιώτη για είκοσι χρόνια, ανεξαρτήτως των όποιων προϋποθέσεων, (more…)

Ενίσχυση Παλαιστίνιων
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Α. Χίου, η Παλαιστινιακή Διπλωματική Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση του Παλαιστινιακού λαού. (more…)

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα
   
ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ βαθμό παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων σε όλο το φάσμα της εργατικής νομοθεσίας (more…)

 «Η Χίος έχει ανάγκη από νέες πύλες εισόδου, ικανές να στηρίξουν την αναπτυξιακή της προοπτική». (more…)

« εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΕΙΗΕΕ

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κου Προκόπη Παυλόπουλου και εκπροσώπων κομμάτων   πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών, (more…)

Την άκουγα και…εμπέδωνα πόσο δραματική είναι η κατάσταση στην εκπαίδευση και πόσο ηρωική η απόφαση να σπουδάσεις. (more…)

Ισαβέλλα   Μπουρνιά
Για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε την επιπολαιότητα με την οποία η Νομαρχιακή Αρχή Λαμπρινούδη αντιμετωπίζει τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών (more…)

Ελένη Τάτση
Στην ανατολή του καινούριου χρόνου χαιρόμαστε όταν λαμβάνουμε καλαίσθητα, πρωτότυπα, ενημερωτικά κι όχι μόνο ημερολόγια από φορείς, ιδιώτες ή και πολιτιστικούς συλλόγους, κι ευχαριστούμε όσους μας έστειλαν τα εν λόγω έντυπα. (more…)

«Πολιτιστικός σύλλογος Ολύμπων
Ο πολιτιστικός σύλλογος των Ολύμπων στο ημερολόγιο του περιλαμβάνει φωτογραφίες, (more…)

Και έριξεν πυρ….
-Ώχου…
Έδευτο ηπρόλαβεν κι είπενε ο Μπαρμπούνης ο ψαράς στους συντρόφους του καθώς είδενε από πάνω του τον παπα-Αλέξη κι ύστερα είντα να κάμει, παπάς ήτανε λέει του… (more…)

>> Η Εθνική μας κόντρα στις Ουγγαρία, Αυστραλία, Κίνα
Από την Τρίτη βρίσκεται στο Σίδνεϊ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Εφήβων στο πόλο, μαζί και ο πολίστας του ΝΟΧ, Κωνσταντίνος Βιτέλας, (more…)