Αρχείο για

 Καταγγελία Συνδέσμου για  «πατέρες γραφείων»
     Ζητούν εγγυητή το μητροπολίτη
    
     Θοδωρής Πυλιώτης      (more…)

Κλαίρη Κάβουρα
«Η βία στην παιδική ηλικία: Πρόληψη – Αντιμετώπιση (ACT / MMME – Βίας» είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, στο Ομήρειο και ώρα 9.00 π.μ. (more…)

Σήμερα στο Σκυλίτσειο
Ιερό μνημόσυνο των ευεργετών του Νοσοκομείου, αποκαλυπτήρια της προτομής του Ζαννή Σκυλίτση και κόψιμο βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθούν σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στους χώρους του Νοσοκομείου. (more…)

 του δρ. Ιωάννη Χριστοδούλου

Μνησικακία: η ασθένεια ελάχιστων (πολύ μικρών δηλαδή) εποχών και ανθρώπων. Φρύαξε το μίσος για τον (συν)άνθρωπο, για τον (συν)Έλληνα εννοώ. (more…)

Το πρόβλημα της αποπληρωμής των οφειλόμενων στους φαρμακοποιούς από τον ΟΠΑΔ και το σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Δημοσίου φέρνοντας  με Ερώτησή της στη Βουλή, η Ελπίδα Τσουρή, (more…)

Απαντώντας σε προβληματισμούς που εκφράζονται σε πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Αντίληψη» σχετικά με τις πύλες εισόδου στο νησί μας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου, (more…)

«Το παιδί δεν τα θέλει τα γράμματα, μα να σου πω την αλήθεια δε με πολυστεναχωρεί αυτό, μη σου πω πως με χαροποιεί κιόλας, και με παρεξηγήσεις.» (more…)

Την παρέμβαση της αστυνομία ζητούν τα κέντρα διασκέδασης
Ισχυριζόμενοι ότι αντιμετωπίζουν  αθέμιτο ανταγωνισμό από τις επιχειρήσεις καφέ-μπαρ, ταβέρνες  με ζωντανή μουσική κλπ, που δραστηριοποιούνται στη Χίο, (more…)

Δευτέρα στο καφέ Κήπος

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου  στις 9:30μ.μ.η Αίθουσα Τεχνών “Καλλιόπη” σε συνεργασία με το Καφέ Κήπος παρουσιάζει τη Σοφία Παπαζογλου στο τραγούδι και τους Duo Crama (Dasho Kurti - ακορντεόν, Βασίλη Κετεντζόγλου - κιθάρα). (more…)

Σε 7θεσιο από 6θεσιο που ήταν μέχρι σήμερα, μετατρέπεται το Σχολικό Κέντρο Καρδαμύλων, και ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μελιτζάνης, ευχαριστεί γι’ αυτό τον Προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ι.Παπαδόπουλο, (more…)

Με το βλέμμα στην κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς για τα Θυμιανά και όχι μόνο, τη Μόστρα, ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο ΜΕΟΘ. (more…)