Αρχείο για

dimos2.jpg>> Δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις της μειοψηφίας

>> «Αντιδημοκρατική συμπεριφορά» από τον συνδυασμό Βρουλή

Κλαίρη Κάβουρα

(more…)

oaed.jpgΔιαχειριστές του Stage τα πολιτικά γραφεία
Ευγενία Ασλανίδη
Άσσος στο μανίκι της κυβέρνησης η ανεργία, όπως όλα τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ξεπροβάλλει αυτή την περίοδο, και γίνεται προεκλογικό όπλο. (more…)

>> Ενός  μεγάλου ευεργέτης του νησιού

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου ευεργέτη Ζαννή Στεφάνοβικ Σκυλίτση, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το πρωί στο Νοσοκομείο, (more…)

Για κοινό αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση

Να επανεξετάσουν τη θέση τους σε ότι αφορά τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει καλούν τους φαρμακοποιούς της Χίου οι δημόσιοι υπάλληλοι. (more…)

dirakis.jpg

Η πίτα των δημοσιογράφων, εξελίχθηκε σε πίτα των εργαζόμενων στα μέσα ενημέρωσης, και των οικογενειών τους.   Γι’ αυτό άλλωστε και η προσέλευση φέτος ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

(more…)

Κοινή Συνέντευξη Τύπου των Επιμελητηρίων του Β. Αιγαίου, δίνεται σήμερα  στις 11 το πρωί στα γραφεία του ΤΕΕ-Τμήμα ΒΑ Αιγαίου, στη Μυτιλήνη, για τα επαγγελματικά δικαιώματα και την διάρθρωση της Τεχνικής Παιδείας στην Ελλάδα. (more…)

Μέτρα για ασφαλή μετακίνηση πεζών στο Βουνάκι
Ένωση Γονέων προς Δήμαρχο
Η μετακίνηση των πεζών περιμετρικά της πλατεία Βουνακίου, ανέκαθεν εγκυμονούσε κινδύνους, λόγω της πυκνής κυκλοφοριακής κίνησης τροχοφόρων, (more…)

Χωρίς «φλουρί» για το Αιγαίο ήταν η πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε την περασμένη εβδομάδα  στη Μυτιλήνη ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάσιος Παπαληγούρας, (more…)

Οι Έλληνες πλοίαρχοι παίρνουν στα χέρια τους το πηδάλιο του «SS Hellas Liberty».
Στις 19 Φεβρουαρίου 2009 το πλοίο, που θα μετατραπεί σε πλωτό μουσείο και θα
φιλοξενεί εκθέματα από τη ναυτική ιστορία της χώρας μας, (more…)

pita-kourounia.jpg

Για μια ακόμα φορά, το ξενοδοχείο CORAL, της παραλιακής, γέμισε από τις ψυχές των Κουρουνιωτών – Εγρηγοριανών της Αττικής.

(more…)

Σοβαρά προβλήματα και δυσλειτουργίες υπάρχουν, προτάσεις για την αντιμετώπισή τους υπάρχουν, πολιτική βούληση για να δοθούν λύσεις, δεν υπάρχει. (more…)

Στο Συνήγορο του Πολίτη και στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, απευθύνεται η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Χίου, καταγγέλλοντας την καταστρατήγηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των εργαζόμενων στα ΚΔΑΠ του Δήμου Χίου. (more…)