Αρχείο για

>> Δυσκολεύτηκε με τον ΠΑΟΚ ο ΝΟΧ αλλά τα κατάφερε

>> Επόμενος αντίπαλος ο αήττητος Ολυμπιακός

(more…)

>> Έφερε ισοπαλία με τον Αήττητο >> Πήρε το βαθμό παρ’ όλα τα προβλήματα (more…)

Εθελοτυφλεί η κοινωνία
Αδρανεί η αστυνομία
Η  ανεξέλεγκτη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από νεαρούς μαθητές, στα διαφορά κέντρα διασκέδασης της πόλης μας, είναι κοινό μυστικό. (more…)

Την Περιφέρεια καλεί για σχέδιο το ΥΠΕΧΩΔΕ
Ευθύνη της Περιφέρειας είναι η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης και αξιοποίησης των Υδατικών πόρων του κάθε νομού, επισημαίνει η Διεύθυνση Υποστήριξης & Ανάπτυξης του ΥΠΕΧΩΔΕ, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας. (more…)

Κλήσεις σε οδηγούς
Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων την εβδομάδα που πέρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις για προστατευτικό κράνος, (more…)

ΛΕΜΟΝΙΑ ΜΟΡΟΜΑΛΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ)

Εδώ και μερικά χρόνια, φωτισμένοι άνθρωποι, εξέφραζαν στον τύπο την άποψη ότι κάτι δεν πάει καλά με την παγκόσμια οικονομία, άποψη που τεκμηρίωναν με γεγονότα, ενδείξεις αποδείξεις και προβλέψεις βασιζόμενοι σε οικονομικά μοντέλα. (more…)

Μετά από το κάλεσμα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ , Γιάννη Μουρούνα για τη λειτουργία του βιολογικού, ο Γ. Μουρούνας, έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση στον Εισαγγελέα, (more…)

Ζητά ο Νομάρχης για Πολυκατοικίες Χριστού

«Απαιτούμε να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός των κατοίκων και να δοθεί άμεσα λύση», αναφέρει σε έγγραφο του προς τον υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Νομάρχης Χίου σχετικά με τους δικαιούχους στις λαϊκές πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου. (more…)

Λέει κάπου ο δικός μας Φ. Αγγουλές  << … μ ένα καύκαλο  μωρού πεθαμένου από την πείνα φτιάχνει η φρίκη μια μπουρού…>> θέλοντας να περιγράψει  να εξορκίσει   τα  ανατριχιαστικά αποτελέσματα του δεύτερου παγκόσμιου πόλεμου. (more…)

Το ημερολόγιο του πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού
«Στην ξενιτιά μισέψατε
να βρείτε τα όνειρά σας
μα στο Πυργί αφήσατε
Το νου και την καρδιά σας!» (more…)

του Γιώργου Νύκτα

Καλά- καλά δεν πρόλαβε να μπει ο καινούργιος χρόνος και βρήκε ένα εικοσάχρονο παλικάρι νέο αστυνομικό στο κρεβάτι του νοσοκομείο να δίνει τη μάχη για τη ζωή του. (more…)

Με την παρουσία αρκετών μελών και φίλων του Χιακού  Συλλόγου Ρόδου  << Ο ΟΜΗΡΟΣ >>, έκοψαν την πίτα τους  οι Χιώτες της Ρόδου το Σάββατο  17 του Γενάρη στο Ξενοδοχείο  ΒΕSΤ WΕSΤΕRΝ ΠΛΑΖΑ, της Ρόδου. (more…)

 >> Ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 74-41

Η κακή άμυνα, όσο και το γεγονός ότι οι δύο ξένες της ομάδας δεν πρόλαβαν να προσαρμοστούν και να ενσωματωθούν ακόμα στην ομάδα, αποτέλεσαν τις βασικές αιτίες που ο Παγχιακός γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 36 πόντους διαφορά. (more…)