Αρχείο για

  Νέα ερώτηση στο υπουργείο Τουρισμού
  
   Ακόμα ένας υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστας Μαρκόπουλος, θα πρέπει να εξετάσει το θέμα της μαρίνας και να αποφασίσει επιτέλους τι θα γίνει με την ολοκλήρωση των εργασιών. (more…)

Όλο χαρά το δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου ότι για το συνέδριο της Χαρακτικής ο Δήμος Χίου δεν θα βάλει λεπτό! (more…)

Του Πολύδωρου Λαμπρινούδη
Νομάρχη Χίου

Πολλαπλασιάζονται με ρυθμούς σχεδόν ανεξέλεγκτους οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και στη χώρα μας. (more…)

Δεντροφύτευση
Δεντροφύτευση θα γίνει στην περιοχή «Πύργος» της Βολισσού που πλήγηκε από την πυρκαγιά του καλοκαιριού, με πρωτοβουλία της Ν.Α. Χίου και τη συνεργασία του Δήμου Αμανής και του Δασαρχείου. (more…)

Στο πειθαρχικό ο Πολύδωρος για άδεια βενζινάδικου

Την έντονη αντίδραση του Νομάρχη Πολύδωρου Λαμπρινούδη προκαλεί η πειθαρχική δίωξη εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Λέκκα (more…)

Ευχαριστίες και αιτήματα από Καρδιολογική

Κλαίρη Κάβουρα
Ήταν το πρώτο τόσο βαρύ περιστατικό που αντιμετώπισε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, η Καρδιολογική Κλινική της Χίου. (more…)

Είχαμε  αναρωτηθεί, τί άραγε σημαίνει όταν ο Πρωθυπουργός  μετά από τέσσερις μήνες αναλαμβάνει την ευθύνη, χειροκροτούμενος από την Κοινοβουλευτική του ομάδα;  (more…)

Μου φτιάχνεις τη διάθεση, μα μου την πληγώνεις κιόλας κάποιες φορές, με τα γραφόμενά σου, μου έγραφε σε ηλεκτρονικό σημείωμα ένας φίλος της στήλης. (more…)

Διαμαρτυρία Ε.Κ.Χίου
Το Ε.Ε.Χίου εκφράζει την έντονη και ριζική διαφωνία του στις επιχειρούμενες αποφάσεις απολύσεων –διαθεσιμοτήτων-εθελουσίων αποχωρήσεων που ανακοινώνονται καθημερινά! (more…)

1ο Συνέδριο Χίος- Χάραξη- Χαρακτική

Θοδωρής Πυλιώτης

Με στόχο η Χίος να γίνει κέντρο της χαρακτικής τέχνης, πραγματοποιείται τον προσεχή Μάρτιο το 1ο Συνέδριο με θέμα «Χίος- Χάραξη- Χαρακτική». (more…)

Ένας από τους κυριότερους στόχους του Δημοτικού Περιφερειακού Θέατρου Βορείου Αιγαίου είναι η επαφή των μαθητών όλων των βαθμίδων με το ποιοτικό θέατρο. (more…)

omiros1.JPG>> Έφερε ισοπαλία με την Προοδευτική>> Δεν δόθηκε το πέναλτι στο 60’

Το ιστορικό σωματείο της Προοδευτικής αντιμετώπισε το μεσημέρι της Κυριακής ο Όμηρος στην Καλλιμασία, φέροντας ισοπαλία (2-2). (more…)

(more…)

Τυχεροί οι Νέοι

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, όπου η ομάδα μας πέρασε απ’ ευθείας στην φάση των 8. (more…)