Δεντροφύτευση
Δεντροφύτευση θα γίνει στην περιοχή «Πύργος» της Βολισσού που πλήγηκε από την πυρκαγιά του καλοκαιριού, με πρωτοβουλία της Ν.Α. Χίου και τη συνεργασία του Δήμου Αμανής και του Δασαρχείου. Στις 9.00 το πρωί του Σαββάτου οι μαθητές της Βολισσού και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα συναντηθούν για να συμβάλλουν στην δεντροφύτευση.

Αντιαιρειτικό σεμινάριο
Ο Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Αγ. Βασιλάκης, Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο «Αντιαιρετικό  σεμινάριο», το Σάββατο 24/01 στις 11.30 το πρωί στη Μητρόπολη.

Ευχαριστεί όσους βοήθησαν
Η Σ.Ε. της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Αγ. Μηνά, θεωρεί χρέος της να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση του ιατροφαρμακευτικού υλικού για τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Επίσης, ιδιαίτερη μνεία στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θυμιανών για τη συνεισφορά του προς αυτή την κατεύθυνση.

Κυνηγετικά όπλα
Η προβλεπόμενη προθεσμία εφοδιασμού με άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, κατόχων τέτοιων όπλων, που δεν έχουν δηλωθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ανανεώθηκε μέχρι την 23/12/09. Εντός της άνω προθεσμίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για χορήγηση Άδειας Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου στα Τμήματα Ασφαλείας και όπου δεν υπάρχουν αυτά, στα Αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας. Επισημαίνεται ότι η άνω προθεσμία είναι και η τελευταία που χορηγείται.

Η πίτα των Πυροσβεστών
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Χίου και η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χίου, κόβουν την Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τους   το Σάββατο 24-1-09 και Ω/22.00 
στο Κέντρο Διασκέδασης “ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Πρέπει να κάνετε login για να σχολιάσετε Login »