Όλο χαρά το δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου ότι για το συνέδριο της Χαρακτικής ο Δήμος Χίου δεν θα βάλει λεπτό!
Μετά το 1ο Μεσογειακό φεστιβάλ που ακούμε δεν ξέρουμε σε τι κόστος τελικά έφθασε, λίγο είναι να παρουσιάζει τσάμπα δουλειά και με σημαντικές μάλιστα συνεδρίες και συναυλίες;

Ας είναι καλά όμως η Μαρία Γεράρδη- Πασσαλή που από ότι φαίνεται δουλεύει για τη Χίο και μάλιστα δωρεάν. Άλλος(η) (και δεν θέλουμε να φωτογραφίσουμε κανέναν) θα πούλαγε την ιδέα χρυσάφι.

Ολοκληρωμένη πρόταση για ένα συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 17-22 Μαρτίου στη Χίο και μπορεί αν το πάρουν ζεστά οι αιρετοί μας να έχει και συνέχεια.

Χώρια ότι οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το διάστημα που η νότια Χίος είναι γεμάτη λαλάδες!
Διπλή ομορφιά δηλαδή. Και συνέδριο για τη χαρακτική και το ευλογημένο μαστιχόδεντρο και βόλτα στα (εναπομείναντα) χωράφια με τις χιώτικες τουλίπες.

Μας εξήγησαν από το Κέντρο Χιακού Πολιτισμού ότι πιέζονταν από το χρόνο για να παρουσιάσουν πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου, άρα και ποια σχολεία θα συμμετέχουν με τμήματά τους στο πρόγραμμα.

Η δυνατότητα υπάρχει για μόλις δύο τμήματα. Μήπως όμως από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να το κάνουν γνωστό σε όλα τα σχολεία και αν τελικά οι συμμετοχές είναι πολλές τότε να γίνεται κλήρωση;
 

Αφήστε το σχόλιο σας

Πρέπει να κάνετε login για να σχολιάσετε Login »