>> Συνεχίζει η Α.Ε. Χ-Β στο Πρωτάθλημα
>> Ένα μήνα περιθώριο δίνει το Δ.Σ. για λύση στο οικονομικό

Ύστερα από όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα τους και συγκεκριμένα τα οικονομικά προβλήματα που κόντεψαν να στοιχίσουν την αποχώρηση της Α.Ε. Χίου- Βροντάδου από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. ανακοίνωσαν και επίσημα, ότι η ομάδα θα συνεχίσει προς το παρόν κανονικά στη Δ’ Εθνική, ενώ η Διοίκηση έχει ήδη κινήσει γη και ουρανό για να βρει διέξοδο στον οικονομικό τομέα. Στην ανακοίνωση τους αναφέρονται μεταξύ άλλων, οι λόγοι που τους ανάγκασαν να σκεφτούν την έσχατη λύση, δηλαδή την αποχώρηση από το Πρωτάθλημα. Φυσικά δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι ο βασικός λόγος που συντέλεσε στην ανατροπή της απόφασής τους, ήταν το πείσμα και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους στον αγώνα με τον Αήττητο Σπατών.

50.000 τα έξοδα της ομάδας
«Είναι γνωστό σε όλους ότι οι άνθρωποι  που απαρτίζουν το Δ.Σ. της Α.Ε. Χίου-Βροντάδου ανιδιοτελώς και με πλείστες προσωπικές επιβαρύνσεις ανέλαβαν από το καλοκαίρι του 2008 κάτω από τις πλέον δύσκολες προϋποθέσεις (οικονομικές – διοικητικές) να συνεχίσουμε το αγωνιστικό ταξίδι της ομάδας στη Δ’ Εθνική, κάτι που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια αποτρέποντας την ποδοσφαιρική απομόνωση του τόπου μας.
Η απόφαση μας του Δ.Σ. να αναστείλει τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν πάρθηκε αβασάνιστα. Η αδυναμία του σωματείου να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις τρέχουσες οικονομικές του υποχρεώσεις, αλλά και αυτές μέχρι του τέλους του πρωταθλήματος, οι οποίες με συντηρητικούς υπολογισμούς θα αγγίξουν τις 50.000 ευρώ, εν μέσω μάλιστα της οικονομικής δίνης που όλοι βιώνουμε, μας υποχρέωσαν να πάρουμε έντιμα τη δύσκολη αυτή απόφαση, καθιστώντας συγχρόνως γνωστή στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, στον Νομάρχη και σε άλλους θεσμικούς και οικονομικούς παράγοντες».

Παίκτες – Προπονητής, έφεραν τα πάνω-κάτω
«Τις εξελίξεις αυτές ακολούθησε η γενναία απόφαση των παικτών και του προπονητή, Αχιλλέα Πασβάντη, να ταξιδέψουν στην Αθήνα μόνοι τους και να αγωνιστούν με τον Αήττητο Σπατών, καταφέρνοντας μάλιστα με εντυπωσιακό πάθος και ηρωισμό να αποσπάσουν ισοπαλία, δηλώνοντας ταυτοχρόνως ότι κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις, παρά μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Η στάση τους αυτή δεν άφησε ασυγκίνητα τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία έχοντας κατά νου την τοποθέτηση – δέσμευση του Νομάρχη, την υπόσχεση του Προέδρου της ΕΠΣ Χίου για λύση του θέματος, το ενδιαφέρον του Βουλευτή Κοσμίδη, αλλά και το πλήθος επιστολών που στάλθηκαν σε οικονομικούς παράγοντες του Πειραιά  και του εξωτερικού για οικονομική ενίσχυση, την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου συνεδρίασαν επανεξετάζοντας το θέμα και με τα νέα δεδομένα αποφάσισαν ομόφωνα να καταβληθεί η ύστατη προσπάθεια και να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας παράλληλα να υλοποιηθούν οι προαναφερόμενες υποσχέσεις.
Σε διαφορετική περίπτωση το Δ.Σ. σε ένα μήνα θα επανεξετάσει την στάση του ενημερώνοντας τον φίλαθλο κόσμο της Χίου».

«Θέλουμε τον φίλαθλο κοντά μας»
Το  Δ.Σ. της Α.Ε. Χίου – Βροντάδου καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Αχαρναϊκό στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου στη 1.00 το μεσημέρι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Πρέπει να κάνετε login για να σχολιάσετε Login »