Αθλητικά η στήλη δε χωρά, χωρά όμως οικονομικά, οπότε…
 Τα οικονομικά προβλήματα της μιας από της εκπροσώπους μας στην Δ’ Εθνική ποδοσφαίρου, της Α.Ε. Χίου – Βροντάδου κόντεψαν να της κοστίσουν αποχώρηση από το πρωτάθλημα. 50.000 ευρώ χρειάζεται η ομάδα σύμφωνα με τη διοίκησή της να τα βγάλει και πέρα…Αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κρίση….δεν είναι και λίγα.

Το πείσμα πάντως των ποδοσφαιριστών της, καθώς και η αγάπη του προπονητή για την ομάδα, που παρά το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι και παρά την απόφαση της Διοίκησης να σταματήσουν, ανέβηκαν στα Σπάτα για τον αγώνα με τον Αήττητο και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, έφερε την…. ανατροπή, που λέει και ο Πρετεντέρης.

Την ανατροπή όσον αφορά την απόφαση της διοίκησης, όχι τα οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, το γεγονός αυτό ξύπνησε και τα μέλη του Δ.Σ και τα έσπρωξε να τρέξουν, να χτυπήσουν πόρτες, -μέχρι και με εξωτερικό επικοινώνησαν -,και να μην αφήσουν την ομάδα να βουλιάξει. Ο καλός ο καπετάνιος άλλωστε στην φουρτούνα φαίνεται.

Αυτό που θέλουν τώρα τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η Διοίκηση είναι τους φιλάθλους στο γήπεδο. Γιατί μέχρι στιγμής οι φίλαθλοι έχουν βγάλει στην ομάδα κόκκινη κάρτα. Λάθος απόφαση των φιλάθλων ή των πρώην διοικήσεων που υπέπεσαν σε σφάλματα; Οι ποδοσφαιρόφιλοι απ’ ό,τι φαίνεται δεν ξεχνούν…

Πάντως  στους αγώνες στην Καλλιμασιά  του άλλου  μας εκπροσώπου στη Δ΄ Εθνική, του Ομήρου, οι φίλαθλοι βρέξει – χιονίσει είναι εκεί. Δίπλα τους! Ακάθεκτοι! Παρ’ όλα αυτά, πέραν του οικονομικού, την αποχή των φιλάθλων από τα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης, την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές, παίζοντας συνήθως σε ένα άδειο παγωμένο Φαφάλειο, χωρίς καμία υποστήριξη. Δεν είναι λίγο άδικο;

Αφήστε το σχόλιο σας

Πρέπει να κάνετε login για να σχολιάσετε Login »