Και πορτοκάλια
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εσπεριδοκαλλιεργητών Χίου ανακοινώνει ότι το εργοστάσιο χυμών  ξεκινά  την κανονική παραλαβή πορτοκαλιών παράλληλα με την παραλαβή μανταρινιών.
Το πρόγραμμα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου είναι:
26 Ιανουαρίου μανταρίνια, 27 Ιανουαρίου, Πορτοκάλια, 2 Φεβρουαρίου Μανταρίνια, και 3 Φεβρουαρίου Πορτοκάλια,.

Δενδροφύτευση στη Βολισσό
Καιρού επιτρέποντος, αύριο Σάββατο στις 9 το πρωί, όσοι διατίθεστε μπορείτε να συμβάλλετε στο έργο δενδροφύτευσης στην  περιοχή του Πύργου Βολισσού,  που πλήγηκε από τη φωτιά του καλοκαιριού. Η δενδροφύτευση θα γίνει με πρωτοβουλία της Νομαρχίας και τη συνεργασία του δήμου Αμανής.

Κοπή πίτας Πελοποννησίων 
Ο Σύλλογος Πελεποννησίων Χίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 25 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στο Golden Sund. Στη συνέχει θα βραβευτούν τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, που κατά το σχολικό έτος 2007-2008 αρίστευσαν στην Τρίτη τάξη Γυμνασίου και Λυκείου ή εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας , με τις πανελλήνιες εξετάσεις του έτους 2008.
Όλοι βοήθησαν
Η Σ.Ε. της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγ. Μηνά θεωρεί χρέος της να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για το δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Επίσης ιδιαίτερη μνεία στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θυμιανών για τη συνεργασία του προς αυτή την κατεύθυνση.
Στους  νεκρούς του WIRIL
Τιμώντας με ευγνωμοσύνη τους Σουηδούς και Έλληνες εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού, που έδωσαν τη ζωή τους στην προσπάθεια ανακούφισης του πεινασμένου Χιώτικου Λαού, αλλά και στους απλούς πολίτες, θύματα του “WIRIL”, ο Δήμος Χίου θα πραγματοποιήσει επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό την Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Πρέπει να κάνετε login για να σχολιάσετε Login »